Varovanje zasebnosti

Politika varstva osebnih podatkov velja za spletno stran www.konopljinoolje.si, ki jo upravlja Elegant d.o.o., Poštna ulica, 2000 Maribor.

Obvezuje nas Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, ki preprečujejo neustavne, nezakonite in neupravičene posege v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Na spletni strani www.konopljinoolje.si zbiramo naslednje podatke, pri čemer pri posamezni storitvi zbiramo samo tiste podatke, ki so za namen tiste storitve oz. za razkrit namen obdelave primerni in ustrezni po obsegu:

* osebni podatki (ime in priimek, naslov elektronske pošte, poštni naslov)

* ostali podatki o uporabniku (IP naslov, podatki o obiskanih spletnih straneh v okviru strani www.konopljinoolje.si, čas obiska, spletni brskalnik uporabnika)

Zgoraj navedene podatke zbiramo z namenom:

* zagotavljanja storitev na spletnih straneh www.konopljinoolje.si
* preverjanja naročil
* pošiljanja izdelkov
* podpore in pomoči kupcem
* izstavljanje in pošiljanje računov in dobropisov

Vnos osebnih podatkov je prostovoljen in vsak uporabnik lahko kadarkoli zavrne vnos osebnih podatkov iz katerih se da neposredno identificirati uporabnika (ime in priimek, naslov elektronske pošte, poštni naslov). V primeru zavrnitve posredovanja osebnih podatkov vam na žalost ne bomo mogli poslati naročenih izdelkov, ki jo ponujamo na strani www.konopljinoolje.si. V primeru vnosa osebnih podatkov pa nam uporabnik dovoli njihovo obdelavo v skladu s to politiko varstva osebnih podatkov.

Ne glede na prejšnji odstavek pa na strani www.konopljinoolje.si avtomatsko zbiramo podatke o IP naslovi, času obiska in obnašanju na spletni strani www.konopljinoolje.si. V tem primeru gre za podatke iz katerih ni mogoče neposredno identificirati posameznega uporabnika. Te podatke zbiramo na podlagi vašega obiska spletne strani www.konopljinoolje.si. V primeru, da ne želite, da bi o vas zbirali te podatke, prosimo, da spletno stran www.konopljinoolje.si zapustite.

Piškotki so alfanumerični identifikatorji, ki jih vpišemo na trdi disk vašega računalnika. Edini poškotek, ki se naloži na naši strani je ta, ki omogoča dodajanje izdelka v košarico in zaključek naročila in ki potečće ob koncu seje.

Z vnosom vaših osebnih podatkov na spletni strani www.konopljinoolje.si izrecno dovoljujete Elegant d.o.o., da vam periodično z namenom obveščanja pošiljamo sporočila o svojih lastnih storitvah in izdelkih ter promocijah. Imate pa seveda pravico, da kadar koli od nas brezplačno zahtevate, da vam prenehamo pošiljati sporočila oz. da se odjavite s pomočjo temu namenjenega obrazca.

Ta politika varstva osebnih podastkov velja samo za spletno stran www.konopljinoolje.si. Naše spletne strani vsebujejo tudi povezave na druge spletne strani, pri čemer pa nismo odgovorni za politiko zaščite, piškotkov in vsebine teh zunanjih spletnih strani.

Našo politiko varovanja vaših osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali glede na možne dopolnitve Zakona o varstvu osebnih podatkov. O tem bomo vse registrirane uporabnike teh spletnih strani tudi obvestili s pomočjo e-pošte.

Če imate kakršne koli pripombe na našo politiko varovanja vaše zasebnosti ali če želite dodatna pojasnila, ste vedno dobrodošli in nas lahko kontaktirate po elektronski pošti info@konopljinoolje.si ali na telefonski številki 080 50 61.

Elegant d.o.o., junij 2016